8 ok, hogy miért válassz engem

amblo-miertengem.png

Szöveget íratnál? Közleményt adnál ki? A Facebook-oldaladat kellene kezelni? Más közösségi csatornán is kommunikálnál? Egyedi városmarketing ötletekre vágysz? Tudok segíteni.

  1. Sok évnyi tapasztalatom van a szövegírásban a legkülönbözőbb területekről és témákban, akár egy közleményt, újságcikket, beszédet, Facebook-vagy blogposztot szeretnél. Ha Facebook-oldaladnak keresel szerkesztőt és moderátort, 8 évnyi rutinomat kapod.
  2. Csak a te munkáddal foglalkozom, nem vállalom túl magam. Így a nevem alatt és a pénzedért indiai gyakornokok és kínai gyerekek sem fognak neked dolgozni.
  3. Ha éppen nem lennék jártas abban, amiről írnom kéne neked, beleásom magam a szakterületedbe, igyekszem a legjobban megérteni, hogy hiteles szöveget kaphass.
  4. Megkapod a legfontosabb, releváns tartalmakat, csatornákat, segítséget, ami a szövegedhez vagy a közösségi médiás megjelenésedhez kell. Ami nem kell, azt nem.
  5. Hozzád illő külföldi és hazai példákat hozok, amik segíthetnek megtalálni a saját hangod, megjelenésed a sajtóban vagy a közösségi médiában.
  6. Személyre szabott kommunikációs ajánlatot kapsz. Nem erőltetek rád semmi olyan szolgáltatást, amire nincs szükséged, ellenben egy ügynökség simán lenyomna a torkodon.
  7. Nemcsak személyre szabott ajánlatot kapsz, hanem reális árút is. Nincs bujtatott költség, apró betűs rész, és a méregdrága belvárosi irodámat sem veled fizettetem meg. (Mivel nincs ilyenem.)
  8. Ha nem illünk egymáshoz, azt is megmondom, nem húzzuk egymás idejét és idegeit feleslegesen. Ha igényled, segítek találni olyan kollégát, aki tényleg tud majd neked segíteni.

Ha úgy érzed, velem dolgoznál, akkor kérlek, erre az e-mail címre írj:

andor (pont) mario (kukac) gmail (pont) com

Köszönöm.

#andormario

andor márió vagyok. social media manager, szövegíró, pr-es, blogger, szabadúszó, egy münchen-fanatikus keszthelyi budapesten.

Kövess a Facebookon is

Friss topikok

süti beállítások módosítása